Vil du bli vår nye kollega?

Ledige stillinger

Vi har per i dag ikke noen ledige stillinger.

Fisker

Knut Ove, Slaatterøy

Jeg kom om bord i Slaatterøy da jeg var 17 år. Den gang var jeg utplasseringselev ved Fiskarfagskulen i Austevoll. Jeg kom så igjen som lærling, før jeg ble en del av det faste mannskapet.

Jeg seiler på Norges fineste båt, sammen med verdens kjekkeste mannskap! Fiskeryrket er utfordrende, spennende og ubegripelig kjekt!

Fabrikkformann

Natalie, Granit

Båten Granit har en avansert fabrikk om bord, og det gir meg muligheten til å jobbe med de mest moderne metodene innen fiskeindustrien i dag. Arbeidet er spennende, varierende og akkurat passe utfordrende.

Vi har et godt arbeidsmiljø om bord, der vi alle hjelper og lærer av hverandre. Ingen tur på havet er lik. Etter 10 år i rederiet Halstensen Bekkjarvik, sitter jeg igjen med en bred kompetanse innenfor fiskeri som gir et hav av arbeidsmuligheter.

Maskinist

Torgeir, Gardar

Som maskinist om bord har jeg ansvar for vedlikeholdet under drift og i arbeidsoperasjoner, håndtering og lossing av last, og for at båten er i teknisk god stand før vi drar ut på fiske.

I fangstfasen og ved eventuelt skade på not eller trål, er jeg med på lik linje med de andre, og får en allsidig erfaring som ikke bare kommer fra maskineriet.

Rederiet er i stadig utvikling med ulike fartøy og nybygg. Dette gir oss i maskinen nye og spennende utfordringer, med de ulike systemer og kommende ny teknologi. Det er viktig og kjekt å være med på utviklingen i vårt yrke!

Back to top