Utleie – næringslokaler og leiligheter

Bekkjarvik Eiendom har næringslokaler og leiligheter til leie i Bekkjarvik Torg.

Salg av eiendom

Vi selger boligtomter i områdene Rundhålo og Taushaugen, i tillegg til prosjekterte naust i Leirvikjo.

Utvikling av Bekkjarvik

Parken
Ytre havn
Leirvikjo
Løo
Parken
Bekkjarvik Torg
Bekkjarvik Torg
Boligprosjekt Rundhålo
Badeplass Rundhålo
Turveier
Hengjo
Hengjo
Hengjo
Nyhuset
Smio
Boligprosjekt Taushaugen

Næringshavn

Vi har to dypvannskaier med lengder på 56 meter og 70 meter.
Garantert dybde er 10 meter. Trenger du landstrøm har vi 440 Volt og 230 Volt.

For anløp ta kontakt med:

Alice A. Halstensen
Eiendomsansvarlig

+47 55 08 40 02 / +47 90 76 62 06
alice@halstensen.no

Bekkjarvik Gjestehavn

Den lune havnen vår fordeler seg på Indre havn, Ytre havn og Leirvikjo, og har god kapasitet med sine 200 båt- og 20 bobilplasser. Her har du nærhet til Bekkjarvik Torg, Bekkjarvik Gjestgiveri, park, badestrender, turveier, sherpatrappen Kongskleivo og idrettsanlegg. Vi håper alt dette vil gi deg et aktivt og spennende besøk i den idylliske havnen.

Bekkjarvik Torg

Midt i Bekkjarvik ligger det trivelige handelssenteret Bekkjarvik Torg. Her finner du flotte butikker for enhver smak og et servicetilbud som dekker de fleste behov.

Hengjo i Bekkjarvik

Nothengjo i Bekkjarvik har siden 1934 hatt ulike bruksområder. Den 1000 m2 store konstruksjonen var fram til 1964 et svært viktig tiltak under storsild- og vårsildfisket, særlig i den store sildeperioden på 1950-tallet. Her ble nøter og garn impregnert (barket), tørket og bøtet.

Da nylonnoten overtok for bomullsnøtene på slutten av 50-tallet, minsket behovet for vedlikehold av nøtene. Flere hundre hengjer langs den norske kysten ble stående ubrukte, til forfalls eller ramlet sammen. Noen få, deriblant Hengjo i Bekkjarvik, står fortsatt.

Den ble stående ubrukt i ca 30 år før Bekkjarvik Eiendom, sammen med lokale kulturtiltak, la til rette for å utvikle Hengjo som en kultur- og turistarena. Konserter, teater, gudstjeneste, maleriutstillinger og samarbeid med Kystsogevekene har vært blant flotte arrangementer i Hengjo i kulturperioden fra 1995 fram til i dag. I tillegg er det arrangert et båtmuseum som huser historiske fiske- og fangstbåter, fra 1750 til i dag.

Hengjo i Bekkjarvik har i senere tid vært gjennom en modernisering. Det store naustet innerst i anlegget er åpnet opp. Et tilbygg langs utsiden er på plass. Vinduer er satt inn for vindskjerming. Dette er viktige tiltak for å kunne fortsette å bruke Hengjo i Bekkjarvik som et allsidig kultur- og turisttilbud for fastboende og tilreisende både sommer- og vinterstid.

Back to top